Toimiva Yrityslaajakaista alkaen

34,90€/kk

Hanki yrityksellesi täysin ylläpidetty ja toimintavarma yrityslaajakaista yrityksellesi ja täydennä palveluasi vastaamaan tarpeitanne yhteydeltä.

Markkinoiden edullisin yrityslaajakaista

Ei määräaikaa. Ei avausmaksuja. Ei kertamaksuja

Toimiva Yrityslaajakaista on uusi palvelu, joka on toimintavarma ja helppo ratkaisu yrityksen verkkoyhteydeksi. Verkkoyhteys käyttää Telian kattavaa tietoliikenneverkkoa ja se sisältää passiivisen varayhteyden. Täysin ylläpidetty yhteys sisältää 100M verkkokapasiteetin lisäksi myös Onedatan ylläpitämän verkkolaitteen sekä verkon toiminnan seurannan. Hankkimalla Toimiva Yrityslaajakaistan saat yhdellä kuukausihinnalla huolettoman ratkaisun yrityksesi tietoliikenneyhteyden hoitamiseksi – me pidämme huolen, että internetyhteytesi toimii ja sinulle jää aikaa keskittyä toimivan verkon käyttämiseen.

Toimiva Yrityslaajakaista on asiakkaalle helppokäyttöinen yhteys, joka toimitetaan asiakkaalle täysin käyttövalmiina. Asiantuntijamme on yhteydessä tilauksen osalta ja varmistaa, että yhteys on asetettu soveltumaan suoraan asiakkaan verkkoon. Asennus on asiakkaalle helppoa ja asiantuntijamme on tarvittaessa tukenasi asennuksessa. 

 • 100Mbit/s latausnopeus
 • 10Mbit/s lähetysnopeus
 • Passiivinen varayhteyspalvelu
 • max. 50 yhtäaikaisen verkkokäyttäjää
 • Langaton sisäverkko (WLAN)
 • Langaton vierasverkko(WLAN)
 • Vaihtuva privaatti IP-osoite
 • Verkon maskeerauspalvelu(NAT)
 • Sisäverkon osoitteiden kiinnitys tulostinta ja muita verkkolaitteita varten
 • SMTP -palvelu tulostimen sähköpostia varten
 • Suomenkielinen nopea asiakaspalvelu ja tekninen tuki ma-pe 8-16
 • Verkon konfigurointi asiakkaan tarpeiden mukaan
 • Onedatan ylläpitämä päätelaite

Nopea toimitusaika - Käyttövalmiina yritykselläsi jopa 5 arkipäivässä

Mihin käyttöön se soveltuu?

Toimiva Yrityslaajakaista toimii langattomassa verkossa ja sen nopeus vaihteluväli on 15M-100M välillä. Useimmiten nopeus on maksimikapasiteetista huolimatta 35-60M. Tämä nopeus riittää yli 15 yhtäaikaisen teräväpiirtokuvaa käyttävän Microsoft Teams-keskustelun samanaikaiseen vastaanottoon. Palvelun tehokkuutta voidaan parantaa tarvittaessa, mikäli verkon tai kiinteistön ominaisuudet heikentävät käytettävää verkkokapasiteettia sekä kuuluvuutta voidaan parantaa ulkoisella antennilla.

Tilaa yrityksellesi Toimiva Yrityslaajakaista ja liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon

Edistyksellistä IT-palvelua yrityksille ja yhdistyksille

Onedata on 2016 perustettu  Microsoft 365-ympäristöön erikoistunut IT-asiantuntijayritys, joka tarjoaa asiakkaille helpon ja edullisen tavan ylläpitää ja kehittää omaa osaamistaan sekä hyödyntää paremmin Microsoft 365 -ympäristöä.

Tarjoamme IT-sopimusasiakkaillemme IT-tuen lisäksi myös laitteet sekä operaattoripalvelut aina edullisin asiakashinnoin.

Asiakkaaltamme

”Toimiva verkko ja siihen liittyvien laitteiden, palveluiden sekä monipuolisen av-tekniikan ylläpito ovat Lounatuulet Yhteisötalon palveluiden ydintä. Kaikissa näissä voimme luottaa Onedatan asiantuntemukseen.” ”Yhteistyömme Onedatan kanssa alkoi tilanteessa, jossa Yhteisötalon sisäverkkoa tuli parantaa toiminnan laajentuessa ja käyttäjien lisääntyessä. Onedata kartoitti tilanteen, testasi ja esitti juuri meille sopivan ratkaisun. Ratkaisussa oli huomioitu erinomaisesti talon moninaiset tarpeet ja käytettävissä olevat resurssit. Tästä alkanut yhteistyö on kasvanut kumppanuudeksi, jossa voi luottaa siihen, että asiat hoituu ja että molemmilla osapuolilla on yhteinen tahtotila paitsi ylläpitää myös kehittää Yhteisötalon palveluita.”
Ulla Koivunen
Toiminnanjohtaja, Lounatuulet Yhteisötalo