Vihreä valinta

Vihreä valinta-tuotteet ovat markkinoiden laadukkaimpia kunnostettuja laitteita. Valikoimastamme löydät yrityksellesi lähes uudenveroiset laitteet selvästi edullisemmin. 
 
Tuotteen ostamalla vähennät merkittävästi yrityksesi hiilijalanjälkeä, jopa 80%, koko sen elinkaaren aikana. Säästämällä luontoa säästät myös rahaa. 

Valitse käyttöösi huipppulaadukkaat laitteet jopa -60% edullisemmin!

jopa -60% alkuperäisestä hinnasta

Vihreä valinta -tietokoneet ovat vähintään hyväkuntoisia kierrätettyjä laitteita, jotka saat hankittua kyseisen laitteen alkuperäisestä myyntihinnasta jopa 60% prosenttia edullisemmin.

Jopa -80% pienempi hiilijalanjälki

Valmistuksesta johtuvat päästöt vastaavat 85-95% laitteen ensimmäisen vuoden hiilijalanjäljestä. Ostamalla hyvässä kunnossa olevan kierrätetyn laitteen voit minimoida yrityksesi hiilijalanjälkeä.

Ulkoiselta kunnoltaan erinomainen tai hyvä

Laite on arvioitu ja puhdistettu asiantuntijan toimesta ja se on ulkoisesti hyvässä tai erinoimaisessa kunnossa. Tämä tarkoittaa vain vähäisiä ulkoisia käytön jälkiä.

Suorituskyky ja akku vähintään hyväkuntoinen

Asiantuntija suorittaa laitteen teknisen tietosuojatyhjennyksen ja testaa laitteen suorituskykyä ja akun kuntoa. Näiden tekninen kunto on Vihreä valinta -laitteissa hyvä, vaikkei kuitenkaan täysin uutta vastaava.
 

Älypuhelimen ensimmäisenä käyttövuoden kasvihuonepäästöistä 85-95% osuus tulee sen valmistuksesta*

*Lotfi Belkhir and Ahmed Elmeligi. Assessing ICT global emissions footprint: Trends to 2040 & recommendations. Journal of Cleaner Production. 2018

Laaja valikoima työläppäreitä

Kuntoluokat

Erittäin vähäisiä jälkiä käytöstä tai avattu pakkaus.

 

Vähäisiä käytön jälkiä.

 

Jälkiä tai kulumaa laitteessa. Kuten esim. akkussa.

A+

A

B

Valinnallasi tänään on vaikutus huomiseen!

Vihreä valinta