WithSecure Elements EPP for Computers 36kk

121,28

Kuvaus

WithSecure Elements EPP for Computers 36kk

WithSecure™  Elements Endpoint Protection on pilvipohjainen ratkaisu. Se on tekoälyn tehostama päätelaitesuojaus, joka voidaan ottaa helposti käyttöön ja sitä hallitaan vaivattomasti yhdestä konsolista. Se tukee useita käyttöjärjestelmiä ja pitää organisaation päätelaitteet turvassa kyberhyökkäyksiltä.

WithSecure™ Elements Endpoint Protection on osa modulaarista WithSecure™ Elements -kyberturvallisuusalustaa. Pilvipohjainen alusta tarjoaa tehokkaan suojan kiristyshaittaohjelmia ja kehittyneitä hyökkäyksiä vastaan. Elements yhdistää haavoittuvuuksien hallinnan, automaattisen korjauspäivitysten hallinnan, dynaamisen uhkatiedustelun ja jatkuvan käyttäytymisanalyysin. Käytä yksittäisiä ratkaisuja erityistarpeisiin tai yhdistä ne kaikki saumattomasti saadaksesi maksimaalisen suojan.

F-Secure Elements EPP for Computers on saatavana Standard- ja Premium-versiona. Premium-versiossa on kehittyneitä tietoturvaominaisuuksia, kuten sovellusten hallinta sekä DataGuard kehittynyt kontrolli ja valvonta tiedostojen käsittelyyn.

  • Johtava Windows-, Mac- ja Linux-työasemien tietoturva ja suojaus haittaohjelmilta, troijalaisilta sekä takaovilta
  • Pilviperustainen, koneoppimista hyödyntävä uhka-analyysi
  • Nollapäivähyökkäysten tunnistus heuristiikalla ja käyttäytymis-analyysilla
  • Useisiin suojauskerroksiin perustuva haittaohjelmasuojaus – huomattavasti perinteisiä tekniikoita laadukkaampi suoja
  • Selauksen suojaus estää loppukäyttäjiä avaamasta haitallisia sivustoja

Lisätietoa WithSecure lisensseistä asiakaspalvelustamme.

Esite

Opaskirja