MacBook Pro 2020 1.4GHz, i5, 256GB Harmaa

1.249,90

MacBook Pron suorituskyky ja kannettavuus nousevat täysin uudelle tasolle. Minne ideasi sinut johdattavatkaan,pääset perille entistä nopeammin tehokkaan prosessorin ja muistin,edistyksellisen näytönohjaimen,salamannopean tallennuksen ja muiden huippuominaisuuksien ansiosta. Kaikki tämä kompaktissa paketissa.

Tuotetunnus (SKU): MXK32KS/A Osasto:
Kuvaus
 • Enemmän tehoa ytimistä lähtien
 • Tehokkaalla prosessorilla varustettu 13 tuuman MacBook Pro on valmis kovimpiinkin haasteisiin. Hoitelet vaivattomasti ja entistä nopeammin ammattitason prosessointityöt,käännät koodia,käsittelet useita päällekkäisiä ääniraitoja ja koodaat videoita.
 • Magic Keyboard:täydellinen sommitelma
 • 13 tuuman MacBook Pro on suunniteltu mahdollistamaan kaiken tekeminen nopeammin ja tehokkaammin. Magic Keyboard -näppäimistössä on parannettu saksimekanismi,joka sallii näppäinten liikkua 1 mm. Se antaa kaikkien aikojen parhaan Mac-kannettavan kirjoituskokemuksen. Erillisellä esc-näppäimellä voit siirtyä helposti eri tilojen ja näkymien välillä. Käänteisessä T-asettelussa olevilla nuolinäppäimillä kiidät läpi koodirivien,taulukoiden tai pelimaailmojen. Touch Bar tuo tehokkaat oikotiet käden ulottuville,ja Touch ID:llä todentaudut nopeasti.
 • Apple T2 Security -siru:turvallisuuden seuraava sukupolvi
 • Jokaisessa MacBook Prossa on Apple T2 Security -siru. Se on toisen sukupolven räätälöity Mac-siru,joka on suunniteltu tekemään kaikesta turvallisempaa. Siinä on Secure Enclave -lisäprosessori,joka luo pohjan turvalliselle käynnistykselle ja salatulle tallennukselle. Lisäksi se yhdistää useita erillisiä ohjaimia,kuten järjestelmän­hallintaohjaimen,ääniohjaimen ja SSD-ohjaimen.
 • Iloa silmälle,musiikkia korville
 • Retina-näytössä on kirkas LED-taustavalaistus ja se tuottaa syvät mustat ja kirkkaat valkoiset. Lisäksi se tukee laajaa P3-väriskaalaa,joten vihreät ja punaiset näyttävät kylläisemmiltä kuin sRGB:ssä. Jokainen MacBook Pro käyttää myös True Tone -teknologiaa. Valkotasapaino muuttuu automaattisesti ympäröivän valon värilämpötilaa vastaavaksi,joten näytön katselu tuntuu luontevammalta. MacBook Prossa on dynaaminen äänimaailma,joka kuuluu paljon muhkeammin kuin laitteen ulkonäöstä voisi uskoa. Elokuvat ovat entistä mukaansatempaavampia. Musiikki täyttää koko huoneen. Kolme sisäänrakennettua mikrofonia muodostavat suunnatut äänikeilat,jotka tallentavat äänesi entistä tarkemmin,kun soitat FaceTime-puheluja tai puhut Sirille.
 • Thunderbolt 3:tehokas ja monikäyttöinen portti
 • Thunderbolt 3 yhdistää erittäin suuren kaistanleveyden ja USB-C-standardin monikäyttöisyyden. Lopputuloksena on yksi huippunopea,yleiskäyttöinen portti. Se kokoaa tiedonsiirron,latauksen ja videolähdön yhteen ainoaan liittimeen ja tarjoaa jopa 40 Gb/s tiedonsiirtonopeuden,joka on kaksinkertainen Thunderbolt 2:n kaistanleveyteen verrattuna. MacBook Pro on saatavilla jopa neljällä portilla,joten voit tehdä kaiken tämän kummalta puolelta tahansa. Vanhemmat laitteet voidaan liittää helposti johdolla tai sovittimella. Lisäksi Thunderbolt 3 on käännettävä,joten se on aina oikein päin,kytkitpä sen miten tahansa.

Myyntipakkauksessa

 • Apple MacBook Pro with Touch Bar
 • USB-C charge cable
 • USB-C power adapter