OnePlus 9 -älypuhelimen ominaisuuksiin lukeutuu 48+50+2 megapikselin Hasselblad-kamera sekä 120 Hz virkistystaajuutta tukeva 6,55” Fluid AMOLED -kosketusnäyttö. Langallisen Warp Charge 65T -pikalatauksen avulla saat akkuun virtaa koko päiväksi vain muutaman minuutin latauksella. Laite on varustettu myös kätevällä liukukytkimellä, jonka avulla voit kytkeä äänet käyttöön, asettaa älypuhelimen värinätilaan tai vaientaa sen kokonaan.

Kaunis kosketusnäyttö
OnePlus 9 on varustettu kookkaalla 6,55” Fluid AMOLED -kosketusnäytöllä, joka tukee 1080 x 2400 pikselin resoluutiota. Näyttö tarjoaa täydellisen väritarkkuuden, syvät mustat sekä 120 Hz virkistystaajuuden, joka tekee asiakirjojen ja sosiaalisen median selailusta sekä pelien pelaamisesta sujuvaa. Kosketusnäyttö tarjoaa erillisen lukutilan sekä sinivalosuodatuksella varustetun yötilan. Gorilla Glass -pinnoitteen lisäksi älypuhelimen näyttö on varustettu esiasennetulla näytönsuojalla.

Kamerat
OnePlus ja Hasselblad ovat yhdistäneet voimansa voidakseen varustaa älypuhelimen uraa uurtavalla kamerajärjestelmällä. Takaosaan sijoitetussa kamerassa on 48 megapikselin pääkamera f/1.8-aukolla, optisella kuvanvakaimella sekä automaattitarkennuksella. Lisäksi siinä on 50 megapikselin ultralaajakulmakamera f/2.2-aukolla ja automaattitarkennuksella sekä 2 megapikselin mustavalkokamera. Etuosassa on kosketusnäytön pieneen aukkoon kätketty 16 megapikselin selfiekamera f/2.4-aukolla.

Suorituskyky ja tallennustila
Älypuhelin on varustettu erinomaista suorituskykyä tarjoavalla ja 5G-yhteyksiä tukevalla Qualcomm Snapdragon 888 -kahdeksanydinprosessorilla sekä12 GB huippunopealla RAM-keskusmuistilla. Yhdistelmän ansiosta älypuhelimessa riittää tehoa vaativimmillekin peleille, sovellusten moniajoon sekä videoiden muokkaamiseen. Lisäksi älypuhelimessa on 256 GB sisäistä tallennustilaa.

OxygenOS 11
OxygenOS on OnePlusin kehittämä käyttöliittymä, joka tarjoaa sulavan ja nopean käyttökokemuksen. Se tarjoaa lukuisia mukautusmahdollisuuksia, intuitiivisen elenavigoinnin, Zen Mode -tilan sekä lukusia muita ominaisuuksia. OxygenOS on yksi Android-yhteisön arvostetuimmista käyttöliittymistä.

Akku ja lataus
OnePlus 9 -älypuhelimen 4500 mAh akku tukee langallista Warp Charge 65T -pikalatausta, jonka avulla saat virtaa koko päiväksi vain muutaman minuutin latauksella. Akku ladataan USB-C 3.1 -liitännän välityksellä.

Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.