4uusi2
Joskus sen vaan tietää kun se

oikea tarjous

osuu omalle kohdalle!
onedatalogo

Yksi kuukausilasku - Ei piilotettuja lisäkuluja

Kokonaiskuukausihinta on

406,10 €

Tarjouksesi kokonaiskuukausihinta on arvonlisäveroton ja se koskee 12kk määräaikaista sopimusta, jossa on 6kk tyytyväisyystakuuaika. Mikäli et ole tyytyväinen hankkimiisi palveluihin, voit irtisanoa palvelun tyytyväisyystakuuaikana, mikäli palvelut eivät vastaa sovittua. Sopimuksen perussopimuskauden jälkeen sopimus uusiutuu, ellei sitä irtisanota 2kk ennen uuden sopimuskauden alkamista. Muutoksia palveluun voi tehdä sopimuskauden aikana, kuten vähentää tai lisätä henkilöstömäärän mukaan. 

Kokonaistarjous sisältää:

One datayhteys 100M

34,90 €

One datayhteys on rajaton 4G -yhteys, joka toimii Telian kattavassa verkossa. Palveluun sisältyy myös päätelaite. Palvelu on helppo ottaa käyttöön ja se soveltuu kaikkiin IT-ympäristöihin. Palveluun sisältyy myös responsiivinen varayhteyspalvelu, jolloin verkkoyhteys voidaan palauttaa helposti käyttämällä toisen operaattorin verkkoa. Palveluun kuuluu myös täysi ylläpito ja verkon seuranta.

Lisäpalvelut:

Korota yhteydestäsi 5G-yhteys

Kiinteä julkinen IP-osoite

Ulkoinen antenni

Aktiivinen vara-/rinnakkaisyhteys

+20€/kk

10€/kk

5€/kk

20€/kk

Rajaton IT-tuki

9,90 €/laite

Ottaessasi yritykseesi käyttöön rajattoman IT-tuen maksat vain laitemäärää vastaavan kiinteän kuukausimaksun. Tämä IT-tuki sisältää kaiken etätuen, jota työntekijät tarvitsevat mm. tietokoneen ongelmien ratkaisuun sekä ohjelmistojen käyttöön sekä tulostus- ja sähköpostiongelmiin. Näiden lisäksi siihen kuuluu verkkolaitteiden muutokset, kuten tulostimen muutostyöt ja vianselvitys, sekä Microsoft 365-ympäristön ylläpito ja kehitystyö. Uusien laitteiden tullessa myös asennus ja käyttöönotto kuuluu palvelun hintaan. Sinun ei siis tarvitse kuukausimaksujen lisäksi maksaa yllättäviä ylimääräisiä tuntiveloitteisia laskuja. Mikäli valitset käyttöösi tietokoneen palveluna, saat kyseiselle laitteelle rajattoman IT-tuen veloituksetta.

Alennukset:

Yli 5 tietokonetta

Yli 10 tietokonetta

Yli 20 tietokonetta

Yli 50 tietokonetta

-1€/kk/laite

-2€/kk/laite

-3€/kk/laite

-4€/kk/laite

Laiteturva

2,90 €/laite

Suojaa päätelaitteesi edistyneellä virustentorjunnalla, joka ei hidasta tietokonettasi tai käynnistä konettasi kesken työskentelyn.  Virusturvissa on eroja ja suurimpana niistä on suoja nollapäivän uhkia varten. Ohjelmisto pitää huolen, että lataamasi tiedostot ja avaamasi linkit eivät saastuta konettasi tai muita verkossa olevia laitteita. Lisäksi se tutkii muuttuneita tiedostoja ja estää niiden käynnistymisen taustalla. Mikäli lataat tiedoston, jota palvelin ei tunnista – Tarkastetaan se ennen kun saat ladata sen, jolloin voit varmistua, että koneesi on vapaana haittaohjelmista. Mikäli valitset tietokoneen palveluna, saat laiteturvan veloituksetta.

Alennukset:

Yli 10 tietokonetta

Yli 20 tietokonetta

Yli 50 tietokonetta

 

-0,40€/kk/laite

-0,60€/kk/laite

-0,90€/kk/laite

Toimistoturva

29,90 €/laite

Suojaa yrityksesi sisäverkko palomuuripalvelulla. Tähän palveluun voi liittää myös etätyöskentelymahdollisuuden sekä toimistojen välisen yhteyden sekä muita palveluita, jotka parantavat tietoturvaa sekä verkon toimivuutta. Tämän laitteen kautta pystymme myös antamaan yritykselle sisäverkon ylläpidon, johon sisältyy kaikki sisäverkon ongelmien ratkaisu ja muutostyöt.

Lisäpalvelut:

VPN-yhteys

Toimistojen yhdistäminen

Langaton tukiasema(WLAN)

10,90€/kk/käyttäjä(seuraavat 4€/kk/käyttäjä)

19,90€/kk

7,90€/kk/laite

Tietokone palveluna

39,90 €/laite

Hanki yrityksesi tietokoneet palveluna. Laite on päivitetty ja käyttövalmis laite, johon tehdään kaikki tarvittavat asennukset ja muutokset, jota tarvitset työskentelyäsi varten. Laite toimitetaan sinulle siis täysin käyttövalmiina laitteena, jossa on huoltosopimus sekä rajaton IT-tukipalvelu, sekä edistynyt virusturva. Laitteen rikkoutuessa saat myös lainalaitteen korjauksen ajaksi, joka asennetaan tarpeisiisi sopivaksi. Myös laitteesi palautuessa huollosta, myös se asennetaan takaisin käyttökuntoon. Toisin sanoen, se kattaa kaikki – Voit vain keskittyä työskentelemään.

Lisäpalvelut:

Silmäystävällinen 24-tuumainen näyttö

Telakointi

Langaton näppäimistö

+4,90€/kk/laite

+7,90€/kk/laite

-2,90€/kk/laite

Tulostin palveluna

69,90 €/laite

Hanki yrityksellesi tulostin palveluna, jolloin saat laitteesi käyttöönotettuna toimistollesi, eikä sinulle jää muuta huolta kuin lisätä paperia ja vaihtaa värikasetteja. Laitteen värikasetit lähetetään toimistollesi ennen niiden loppumista. Laiteeseen voi tehdä myös lisäyksiä sopimuskauden aikana.. Laitteeseen kuuluu kaikki ylläpito sekä huolto. Laitteen rikkoutuessa sinulle tuodaan vastaava laite tilalle, joten voit huoletta käyttää tulostinta koko sopimuskauden ajan.  Laitteen kuukausimaksu sisältää laitteen asennuksen, ylläpidon, muutokset ja huollon, sekä rahoituslustannukset ja vakuutuksen.  Näiden lisäksi laitteen kustannuksia ovat tulostepohjaiset kustannukset väritulosteista 8snt/tuloste ja musta-valkotulosteista 3snt/tuloste.

Lisäpalvelut:

Huolto seuraavaksi työpäiväksi

Viimeistelyosa

A3-tulostus

 

-19,90€/kk/laite

+21,90€/kk/laite

+29,90€/kk/laite

Microsoft 365

alk. 5,50 €/kk

Hanki kauttamme Microsoftin palvelut yrityksellesi. Mikäli sinulla on jo tällä hetkellä Microsoft 365 -palvelu, voit siirtää sen meille helposti ilman katkosta. Mikäli sinulla ei vielä ole Microsoft 365 -palvelua, saat hankittua sen helposti kauttamme veloituksetta. Meillä Microsoft 365-ympäristön ylläpito kuuluu aina palvelun hintaan ollessasi IT-tukipalvelumme piirissä. Tämä pitää sisällään ympäristöön liittyvän muutos- ja kehitystyön, kuten tietoturvan ylläpito ja kehitys, sekä Sharepoint ylläpito.

Lisäpalvelut:

Microsoft 365 Business Basic

Microsoft 365 Business Standard

Microsoft 365 Business Premium

5,50€/kk

10,50€/kk

16,90€/kk

Telia x Onedata

Osana yritysmyyntiä

Saat kauttamme kaikki yksityis- sekä yritysasiakkaiden tuotteet ja palvelut, sekä asiakaspalvelun yrityksellesi ja henkilökohtaisille palveluillesi. Me toimimme osana Telian yritysmyyntiä ja ylläpidämme Telian asiakkuuksia sekä asiakastyytyväisyyttä. Meiltä saat asiakaskohtaiset hinnat ja henkilökohtaisen palvelun.

Esimerkkipalvelut:

Puhelinliittymä 5000min, 50sms/mms 50M rajaton 4G

Puhelinliittymä 5000min, 50sms/mms 100M rajaton 5G

Liikkuva netti 50M rajaton

 

14,95€/kk

24,95€/kk

11,95€/kk

Yksi palveluntarjoaja - Kaikki palvelut

Onedata on turkulainen ICT-palveluntarjoaja, joka on perustettu 2016. Yrityksen liiketoimintaan on kuulunut alusta asti Telian yritysmyynti, sekä ICT-laitteiden myynti. 2018 yritys alkoi panostaa tietoturvaosaamiseen, jonka jälkeen tietoturva on ollut prioriteetti suunniteltaessa yritysten tietoturvaratkaisuja.

 

Olemme perehtyneet erityisesti tietosuojan rakentamiseen sekä ylläpitämiseen, sekä konsultointiin sekä Microsoft-tuotteiden tietoturvalliseen ylläpitoon.

 

Näiden lisäksi mailtä onnistuu hankkia kaikki yritysten tarvitsemat tuotteet ja palvelut oman tai yhteistyöverkostomme kautta eduliseen hintaan.

Osana Telian yhteistyöverkostoa

Kauttamme onnistuu myös Telian liittymien ja palveluiden hallinta sekä yhteydenpito. Meidän kauttamme asiakkaat hoitavat hinnoittelut, irtisanomiset, liittymien avaamiset, laskutusongelmat ja muut operaattoritoimintaan liittyvät toimenpiteet, kuten työntekijöiden liittymien siirrot – yhdellä sähköpostilla kauttamme. 

 

Meidän kauttamme saat varmasti hyvää operaattoripalvelua ja meillä on pitkä kokemus Telian tuotteista ja palveluista, joten meidän puoleemme voit kääntyä kaikissa asioissa.

Miltä kuulostaa?

Kerro meille mitä olet mieltä tarjouksestamme!

    Kuulemme mielellämme tarjouksesta kanssanne. Tarjouksen palveluiden lisäksi meillä on myös muita palveluita ja tuotteita, joista tarjouksessamme ei mainittu, joten näistä voit kysyä lisää myynnistämme.