Varmuuskopiontipalvelut

 

Tärkeiden sähköpostien tai tiedostojen katoaminen laiterikon, tietomurron, vahingon sattuessa saattaa aiheuttaa merkittävää vahinkoa ja kustannuksia yritykselle. Näiltä riskeiltä voi kuitenkin suojautua ja varmistaa haluamansa tiedostot tai palvelut.
 
 
 

Mitä palveluita voi varmuuskopioida?

 
 

Tiedostovarmuuskopiointi

Kopioi tietyt tiedostot tietokoneeltasi pilvipalveluun. Voit valita kerta- tai jatkuvakopion PC- ja Mac-tietokoneille. Kopiointivälin voit valita jatkuvasta kopioinnista 12kk kopioväliin. Tällöin pääset palauttamaan myös vanhemmat tiedostot tai niiden versiot.

Sähköpostivarmuuskopiointi

Varmuuskopioi sähköpostitilisi sähköpostien katoamisen tai tiedoston korruptoitumisen vuoksi.

Järjestelmän täysvarmuuskopiointi

Voimme ottaa koko tietokoneesta näköiskopion, jolloin voimme palauttaa tietokoneesi täysin samanlaiseksi, kun se oli aiemmassa laitteessasi.

Verkkoaseman tai palvelimen varmuuskopiointi

Verkkoaseman tai palvelimen rikkoutuessa voit palauttaa kopion tietokannoista ja tiedostoista tai koko palvelimesta. Varmuuskopio voidaan palauttaa tarpeen tullen myös virtuaalipalvelimelle, jolloin palautus saadaan nopeasti ja palvelin takaisin toimintaan.

Peilaava varmuuskopiointi

Peilaava varmuuskopiointi mahdollistaa samojen tiedostojen varmuuskopioinnin sekä käytön suoraa toisessa toimipisteessä tai suoraan tietokoneella, jolloin verkkoyhteyttä ei tarvita tiedostojen käyttämiseen. Kun verkkoyhteys on taas toiminnnassa, synkronoituvat tiedostot ajantasaiseksi sekä ilmoittaa mahdollisista päällekkäisyyksistä.

Jatkuva, päivittäinen, viikoittainen, kuukausittainen varmuuskopioväli

Voit valita tiedostovarmuuskopioinnille jatkuvan/peilaavan, päivittäisen, viikottaisen, kuukausittaisen tai 12kk välein tapahtuvan kopiointivälin tai usealla eri kopiointivälillä, jolloin voit varmistua, että eri versiot säilyvät ja tiedostot ovat palautettavissa pidemmän aikaa.

Kysy lisää yrityksellenne sopivista IT-ratkaisuista