Aika vaihtaa monitoimilaitetta?

Hanki yrityksellesi nopea ja helppokäyttöinen A3-värilasermonitoimitulostin, jossa on korkea tulostuslaatu ja täyttää kaikki vaatimuksesi monitoimilaitteelta.

 

 

 

Tulostusratkaisu palveluna, PaaS

vain 189,90€/kk

(alv.0%)

sis- 1000 väri- ja mustavalkotulostetta kuukaudessa. Ylimääräiset 0,06€/värituloste ja 0,02€/MV-tuloste. Ei muita kuluja.

 
 
 
 

Erinomainen

   tulostuslaatu

 
 
Tulosta jopa 2400 dpi:n tarkkuudella, jolla voit tulostaa korkealaatuiset asiakas- ja markkinointimateriaalit. 

Helppokäyttöinen 

Tässä laitteessa on iso 17,6cm näyttö, jolla on helppo navigoida. Lisäksi tulostuskortti-/älypuhelintunnistautuminen nopeuttaa käyttöä.

Tehokas dokumentinkäsittely

Tällä tulostimella skannaat ja kopioit isotkin dokumenttimäärät laadukkaasti ja nopeasti ilman ohi jääneitä sivuja. Monipuoliset skannaustoiminnot ja 80 arkin automaattinen dokumentinsyöttölaite mahdollistavat nopean ja helpon skannauksen suoraan pilvipalveluihin tai yrityksesi verkkoon.

Maksimoi suorituskykysi

Nopealla  tulostimella parannat tehokkuutta ja tuottavuutta helposti.Yhdellä painikkeen hipaisulla voit räätälöidä kosketusnäytön haluamillasi pikavalinnoilla ja työ nopeutuu. 

Turvallinen tulostus

Tulostimen sijaitessa yleisessä tilassa tai käytävällä, jossa ulkopuolisilla on mahdollisuus päästä käsiksi tulostimeen, on sisäänrakennettu turvatulostusmahdollisuus vähentää riskiä tietojen päätymisistä kolmansille osapuolille.

 

Millainen tulostin on oikea 

juuri sinun yrityksellesi?Värillinen vai mustavalko

Usein yrityksissä, joissa on vain yksi tai vain muutama toimistotulostin, ovat ne usein väritulostimia. Tämä mahdollistaa ammattimaisten dokumenttien tulostamisen, vaikka suurin osa tulosteista olisivatkin mustavalkoisia. 

Tulosteiden koko

Tarvitsetko A3-tulosteita usein tai satunaisesti?  Useimmiten yritykset käyttävät A4-tulosteita, mikäli tarvetta A3-tulosteille ei ole tai tarve, on edullisempaa valita tulostin, jossa ei ole A3-tulostusmahdollisuutta.

Tulostuslaatu

Tulostuslaatu toimistotulostimissa lähtökohtaisesti hyvä, mutta mikäli yritys aikoo käyttää tulostinta myös mainosmateriaalin tai muun tulostamiseen, jossa tulostustarkkuus halutaan olevan korkea, tulisi huomioida myös tulostimen tulostustarkkuus. Lisäksi tulisi huomioida, mikäli halutaan tulostaa perinteisen kopiopaperin sijaan esim. paksummalle kiiltävälle erikoispapereille, tulisi hankittaessa huomioida myös laitteen soveltuvuus  näihin tarpeisiin.

Tulostusnopeus

Kuukausittaisen tulostusmäärän jäädessä pieneksi, ei välttämättä tulostusnopeus ole tärkeimpiä kriteerejä, mutta mikäli kertatulostuksessa sivumäärät ovat suuria tai kuukausitulostusmäärät ovat kovia, niin myös tulostusnopeuteen tulisi kiinnittää huomiota.

 

Lisätarvikkeilla- ja palveluilla 

täydennät tulostinratkaisua

Viimeistely

Tarvitsetko tulostinta, joka hoitaa mm. lajittelun nitomisen ja rei’ityksen puolestasi? 

Turvatulostus

Käsitelläänkö toimistossasi arkaluontoista materiaalia, onko ulkopuolisilla pääsy yrityksen tiloihin tai onko osalla työntekijöistä pitkä matka tulostimelle? Näissä tapauksissa turvatulostus olisi paras ratkaisu. Turvatulostusta voidaan myös hyödyntää tulostuskorttien kanssa.

Dokumenttien hallinta

Asiantuntija suorittaa laitteen teknisen tietosuojatyhjennyksen ja testaa laitteen suorituskykyä ja akun kuntoa. Näiden tekninen kunto on Vihreä valinta -laitteissa hyvä, vaikkei kuitenkaan täysin uutta vastaava.
 

Kysy lisää yrityksellenne sopivista tulostusratkaisuista