Tietoturvapalvelut

 

Yrityksen tietoturvapalvelut kattavat järjestelmien ja laitteiden päivitykset, käyttäjien ohjeistamisen käyttötavoista, sekä palomuuri- ja virusturvaratkaisuiden lisäksi myös nykypäiväiset Phishing- ja nollapäiväsuojaukset.
 
 
 

Millainen tietoturvaratkaisu on oikea 

juuri sinun yrityksellesi?

 
 

Laitesuojaus

Työkäytössä olevien laitteiden suojaus on tärkeää, kun käsitellään yrityksen järjestelmiä ja tietoja laitteella. Näiltä voi suojautua edistyksekkäillä virusturvaohjelmilla, laitteen ylläpidolla sekä MFA-ratkaisuilla sekä tiedostojen suojaamisella.

Verkkosuojaus

Verkossa tapahtuvaa liikennettä ja ei-toivottuja verkkokäyttäjiä voidaan rajoittaa toimistoturvaratkaisulla. Tällä tavoin voidaan sallia vain tiettyä liikennettä ja seurata verkkokäyttäytymistä ja suojautua julkisen verkon uhilta.

Sähköpostin ja verkkoselauksen suojaus

Sähköposti sisältää paljon tietosuojamateriaalia ja muuten arkaluontoista materiaalia, sekä sen kautta myös yleisimmät Phishing ja muut uhat leviävät. Suojautumalla näiltä uhilta oikeanlaisilla ratkaisuilla vähennät riskiä joutua huijauksen ja tietomurron kohteeksi joutumista. 

Laitteiden ja ohjelmistojen tietoturva

Laitteiden käyttöön tarvitaan aina myös ohjelmistoja ja käyttöjärjestelmiä, joissa tietoturvapäivitysten tiheys on nykypäivänä entistä nopeampaa. Tämä tarkoittaa, että haavoittuvuuksilta täytyy pystyä suojautumaan jo ennen tietoturvapäivitysten saatavuutta ja näihin löytyy myös valmiit tietoturvaratkaisut.

 
 
 

Kysy lisää yrityksellenne sopivasta tietoturvasta