Tiedonjakopalvelut

 

Yrityksissä tiedon tallentaminen ja jakaminen sekä oikeuksien hallinta on tärkeässä osassa eri liiketoiminnan osa-alueissa. Tiedon käytettävyys ja versiohallinta on tärkeää, jotta tieto on aina käytettävissä mistä tahansa käsin sekä on aina palautettavissa.  
 
 
 

Millainen tiedonjakopalvelu on oikea 

juuri sinun yrityksellesi?

 
 

Oikeuksien hallinta

Yrityksen yhteisten kansioiden ja tiedostojen hallinta verkkojakopalvelussa on helppoa ja eri käyttö-oikeustasoilla voidaan rajoittaa eri käyttäjäryhmien pääsyä tiettyihin kansioihin. Tällaisessa ratkaisussa tietosuoja on paremmalla tasolla ja arkaluontoisten materiaalien tallentaminen onnistuu helposti samaan verkkojakopalveluun. Ulkopuolisten pääsy verkossa on estetty käyttäjähallinnalla eikä ulkopuolisilla ole pääsyä kovalevyihinn, sillä ne ovat kryptattuja.

Versiohallinta

Yhteisten tiedostojen yhteiskäytössä voidaan rajoittaa tiedostojen käyttäminen yhdelle käyttäjälle samanaikaisesti, jolloin riskiä eri versioista samasta tiedostosta ja tietojen yliajamisesta ei ole. Samoista tiedostoista saadaan myös palautettua aiempia versioita, jolloin tiedostojen poistaminen tai tietojen katoamista ei pääse tapahtumaan. 

Varmuuskopiointi 

Tiedostot tallennetaan kryptatuille asemille ja ne kahdennetaan eri asemille, jolloin laiterikosta johtuva viottumisen riski voidaan poistaa. Varmuuskopio voidaan tehdä myös suojattuun pilveen, jolloin tiedostot on palautettavissa milloin tahansa laitteen tuhoutumisen tai varkauden tapahtuessa.  

Pilvi- ja etäkäyttö

Tiedostoihin pääsee käsiksi myös etätyöskennellessä joko pilviportaalin tai etäkäyttöohjelman kautta, jolloin sama korkea tietoturva on käytössä ja turvallinen pääsy voidaan taata yrityksen sisäverkon ulkopuolelta.

 
 
 

Kysy lisää yrityksellenne sopivista tiedonjakopalveluista