Pilvipalvelut yrityksille

 

Yhdistä työntekijöiden tiedostot ja luo käyttäjätasoja yhteiselle alustalle, jossa voit tallentaa ja jakaa tiedostoja muiden käyttöön helposti mistä tahansa ja saada myös tiedostot palvelimelta pilvipalveluun. Lisäksi voit jakaa asiakkaille ja yhteistyökumppaneille samasta pilvipalvelusta sekä rakentaa yritystasoisen suojauksen tiedostojen tietoturvan ja -suojan parantamiseksi.
 
 
 

Miten voit hyödyntää pilvipalveluita?

 
 

Työntekijöiden omat tiedostot

Luo työntekijöille henkilökohtaiset kansiot pilvipalveluun, jolloin käyttäjät pääsevät tiedostoihin mistä tahansa käsin suojatusti.

Yrityksen yhteiset tiedostot

Voit luoda yhteisiä kansioita, joihin käyttäjät voivat jakaa ja käyttää yhteiskäytössä olevia tiedostoja. Tiedostoja voi käyttää samanaikaisesti tai estää samanaikaisen käytön, riippuen tarpeista tiedostojen hallinnalle. Tällä tavoin duplikaatteja ei synny ja kaikilla työntekijöillä on käytössä samat tiedostopohjat sekä materiaalit.

Käyttäjätasojen hallinta ja tiimien kansiot

Luo käyttäjäryhmille ja tiimeille omia kansioita, jolloin tietosuoja säilyy korkealla tasolla, eikä ole pelkoa tiettyjen dokumenttien päätymisestä väärän käyttäjäryhmän nähtäväksi. Tällä tavoin tiedostonhallinta on helppoa ja työskentely on helppoa.

Pääsy tiedostoihin kaikilta laitteilta

Pilvipalveluun pääsee mistä tahansa käsin. Tietoturvaa ja -suojaa voidaan kuitenkin parantaa ottamalla käyttöön toimistoturvaratkaisu, jolloin etäyhteyksiä käyttämällä voidaan vähentää tietoturvamurtojen riskiä ja suojautua julkisessa verkossa toimiessa.

Pilvipalvelun offline-käyttö

Tiedostoja voidaan käyttää tietokoneella myös silloin kun verkkoyhteyttä ei ole käytössä. Tällöin pilvipalvelun ja tietokoneen välillä tiedostot synkronoidaan ja tallennetaan paikallisesti tietokoneelle. Kun verkkoyhteys on jälleen käytössä, synkronoituvat tiedostot jälleen tietokoneelle. Tämä myös nopeuttaa tiedostojen käyttöä, mikäli etätyöskennellessä tai toimistolla on huono verkkoyhteys, varsinkin silloin kun tiedostot ovat suuria.

Versiohallinta ja varmuuskopionti

Tiedostojen versioita on helppo hallita ja palautta vanhoja tiedostoja, mikäli vahingossa joku käyttäjistä poistaa osan tai koko tiedoston. Varmuuskopiot voidaan ottaa osasta tai kaikista tiedostoista, jolloin tiedostot ovat aina palautettavissa päivä, viikko tai kuukauden tarkkuudella.

Kysy lisää pilvipalveluista