Palvelinympäristö

 

Yrityksen toiminnan monipuolistuessa ja käyttäjämäärien kasvaessa hallintaa helpottaa yrityksen oma palvelinympäristö. Palvelin voi olla paikallinen, virtuaalinen tai hybridiratkaisu. Riippuen tarpeista, oikean palvelinympäristön ja palveluiden tarjoaminen palvelimen kautta helpottaa yrityksen tiedostonhallintaa ja toimintaa.  
 
 
 

Millainen palvelinympäristö on oikea 

juuri sinun yrityksellesi?

 
 

Käyttäjähallinta

Työntekijöiden päivittäisten ongelmien ratkaisu ja työnteon sujuvoittaminen on IT-tukipalveluiden yksi kulmakivistä. Käyttäjätuki pitää huolen, että ohjelmistot ja laitteet toimivat ja mahdolliset ongelmat ratkaistaan nopeasti. 

Verkon ja järjestelmien ylläpito

Toimiva ja ylläpidetty verkko takaa, että työskentely eri järjestelmissä ja toimipisteillä on helppoa ja turvallista. Verkkoyhteyden ongelmatilanteiden nopea korjaaminen ja verkon vikojen korjaaminen onnistuu helposti ja nopeasti nyt myös etänä, kun käytössä on yrityksen kattava verkonhallintaratkaisu.

Keskitetty hankinta ja laitteet palveluna

Yritykselläsi on käytössä koko laitevalikoimamme ja voit valita parhaat kokonaisuudet yrityksesi käyttöön. Laitteet voit hankkia kauttamme valmiiksi käyttöönotettuina ja jopa palveluna. Laitteet palveluna -ratkaisussamme saat yrityksesi ennalta määrittämät laitekokonaisuudet haluamillanne muokkauksilla, jolloin tilaus on helppoa ja saat laitteet edullisesti kuukausimaksulla. Keskittämällä hankintanne meille saat laitteet myös aina kilpailukykyiseen hintaan.

Tiedonjakaminen ja -hallinta

Tieto on yrityksen tärkeimpiä resursseja. Tiedon tallentaminen, jakaminen ja hallinta on yksi tärkeimmistä kokonaisuuksista, joita tulee ylläpitää, jotta varmuuskopiointi ja etäkäyttö on varmasti hoidettu tarvittavalla tavalla. Myös EUGDPR-tietosuojan auditointi on yksi tarjoamistamme konsultointikokonaisuuksista.

 
 
 

Kysy lisää yrityksellenne sopivista IT-ratkaisuista