Microsoft 365 -käyttöönottopalvelut

 

Autamme yrityksiä käyttöönottamaan uuden Microsoft 365-palvelun tai siirtymään toisesta sähköpostipalvelusta. Rakennamme tarvittavat palvelut ja valitsemme käyttäjän tarvitsemat lisenssit, sekä siirrämme tiedostot ja sähköpostit sekä -kansiot uudelle tilille avaimet käteen-ratkaisuna.
 
 
 

Mitä käyttöönotto sisältää?

 
 

Lisenssien siirto tai tilaaminen

Käymme yhdessä yrityksen edustajan kanssa läpi tarpeet lisensseille ja lisäämme tilille tarvittavat lisenssit Microsoftin valikoimasta. Mikäli yrityksellä on jo Microsoft 365 käytössä, hoidamme laskutuksen siirron ja lisenssien tilauksen. 

Tiedostojen ja sähköpostien siirto

Siirrämme tarvittavat tiedostot ja sähköpostit, mikäli siirryt käyttämästä muuta sähköpostipalvelinta. 

Verkkotunnuksen varaaminen/siirto tai ohjaukset

Varaamme yrityksellesi uuden verkkotunnuksen tai siirrämme sen meidän ylläpitoomme. Mikäli et halua siirtää nimipalvelimia tai verkkotunnuksen ylläpitoa meille, voimme myös pyytää pelkkiä DNS-ohjauksia nykyiseltä palveluntarjoajalta, jolloin voimme ottaa käyttöön nykyisen verkkotunnuksen.

Tietoturvan rakentaminen

Keskustelemme yrityksen kanssa tarvittavasta tietoturvasta sekä -ratkaisuista, jotka ovat sopivat juuri yrityksellenne. Näitä ovat tietyt rajaukset, estot sekä todennustavat, joilla voidaan helposti parantaa tietoturvaa tekemättä siitä vaikeaa käyttäjille.

Asennus – ja käyttäjätuki

Kauttamme saat myös asennuksen Office-työkaluille sekä sähköpostiohjelmalle sekä myös käyttäjätuen käyttöönoton jälkeen. 

Keskustele kanssamme juuri yrityksellenne sopivasta Microsoft 365 -ympäristöstä