MacBook palveluna

Valitse yrityksellesi helppo ja edullinen ratkaisu tietokonehankintoihin. Yhdellä kuukausimaksulla saat laitteen 36kk sopimuksella käyttöösi ja me varmistamme, että sinulla on aina toimiva tietokone käytössäsi. Palveluleasing -sopimuksella voit varmistua siitä, että laitteen rikkoutuessa tai huoltotarpeen tullessa saat nopeaa palvelua seuraavaksi päiväksi ja siirrämme vanhan tietokoneen tiedot uuteen koneeseen.

Ei aloituskustannuksia

Käyttövalmis laite suoraan toimistollesi edullisella kuukausimaksulla

Ei aloituskustannuksia

Voit valita tietokoneen valikoimastamme ja annamme sinulle kyseisen laitteen kuukausihinnan, jolla saat laitteen käyttöösi ilman aloituskustannuksia sisältäen kaiken tarvittavan käytön aloittamiseen.

Käyttöönotto ja asennuspalvelu

Lähetämme koneesi käyttövalmiina ja asennettuna, jolloin voit aloittaa tietokoneen käytön heti kun se saapuu toimistollesi. Kauttamme saat myös tuen asennuksiin ja käyttöönottoon.

Huolto ja korjaus

Mikäli laitteesi tarvitsee sopimuskauden aikana huoltoa tai korjausta, saat tarvitsemasi tuen laitteen korjaamiseksi mahdollisimman pian yhteydenotostasi. 

Uusi laite rikkoutuneen tilalle

Laitteen rikkoutuessa pyrimme saamaan tiedot talteen ja siirrämme ne uuteen tietokoneeseen. Rikkoutuneesta tietokoneesta ja siirrosta maksat vain omavastuumaksun ja työsi voi taas jatkua.
 

Tutustu tuotteisiin ja löydä itsellesi oikea laite valikoimastamme!

MacBookit

Tässä muutamia tuotteitamme. Halutessasi voit tarkastella valikoimamme tietokoneita siirtymällä verkkokauppaan.