Langaton toimisto

 

Yrityksissä langattoman verkon tarpeet vaihtelevat toimiston koon, muodon ja lukumäärän mukaan. Verkosta voidaan tehdä asiakkaan tarvitsemilla ominaisuuksilla täydennetty yritysverkko, jossa voidaan käyttää kertakäyttötunnuksia, yrityksen mainoksia tai yhdistää sama verkko useaan eri toimistoon, joka helpottaa liikkuvien työskentelijöiden verkon käyttöä.   
 
 
 

Millainen langattomuus on oikea 

juuri sinun yrityksellesi?

 
 

Toimiva langaton verkko koko toimipisteessä 

Samassa toimipisteessä voi olla näkyvillä yhtä monta langatonta verkkoa kuin tukiasemia. Lisäksi toimitilan muoto ja koko saattaa aiheuttaa osalla käyttäjistä ongelmia. Näihin löytyy yhteinäinen ratkaisu, jolla taataan sama verkko samoilla tunnuksilla jokapuolella toimistoa yhtä vahvana signaalina.

Toimistojen yhtenäinen WLAN

Yrityksen työntekijöiden liikkuessa toimipisteiden välillä, voidaan langaton verkko luoda yhteiseksi, jolloin yhdellä langattomalla verkolla ja salasanalla pääset jokaisessa toimipisteessä  yrityksen verkkoon.

 Verkon laajentaminen langattomasta langalliseksi

Mikäli osassa toimistosta ei ole langallista verkkoa, voidaan langattomasta verkosta jakaa verkko langalliseksi. Lisäksi näin voidaan tehdä, mikäli osassa rakennusta on saatavilla kuituyhteys, joka täytyisi jakaa toiseen osaan rakennusta, johon ei ole yhtenäistä verkotusta. Tällöin myös toiseen osaan saadaan toimiva verkko yhden kuituverkkoyhteyden taakse. 

Vierailijoiden verkko

Yrityksen vierailijoille ja asiakkaille voidaan luoda erillinen verkko, joka ei vaaranna yrityksen sisäverkon tietoturvaa ja mahdollistaa vierailijoiden päästä verkkoon käyttämällä brändättyä kirjautumissivua tai kertakäyttösalasanaa.

 
 
 

Kysy lisää yrityksellenne sopivista tiedonjakopalveluista