Palvelut

Tuotteiden lisäksi yritykset tarvitsevat myös palveluita. Palveluita, jotka helpottavat arkea ja tehostavat omaa tekemistä. Meiltä löydät omien palveluidemme lisäksi myös yhteistyökumppaniemme palveluita, jotka saat helposti ja vaivattomasti verkkokaupastamme.

Tiimille & Organisaatiolle

Yrityksen liiketoiminnan harjoittamiseen tarvittavat palvelut, jotka helpottavat työskentelyä ja mahdollistavat entistä paremmat edellytykset nostaa liiketoimintaa uudelle tasolle laadukkaiden palveluiden kanssa. Kauttamme saat hankittua yrityksesi tarvitsemat palvelut yhteistyön ja työskentelyn helpottamiseksi.

Tulostus

Helpompi käyttö, paremmat suojausratkaisut ja tallennustilojen sekä käyttäjien hallinta on nykypäiväisten tulostinratkaisuiden keskiössä. 

 

Tutustu palveluun >>

IT-tuki

Yrityksen toiminnan harjoittaminen vaatii nykypäivänä monipuolista IT-kokonaisuutta. 

 

Tutustu palveluun >>

Tietoturva

Yrityksen tietoturvapalvelut kattavat palomuuri- ja virusturvaratkaisuiden lisäksi myös nykypäiväiset Phishing- ja nollapäiväsuojaukset.

 

Tutustu palveluun >>

Kokoukset

 Nykypäivänä verkkoyhteydet ja ohjelmistot mahdollistavat joustavan työskentelyn asiakkaiden ja tiimien kesken on helpompaa kuin koskaan aiemmin. 

 

Tutustu palveluun >>

Palvelin

Palvelin voi olla paikallinen, virtuaalinen tai hybridiratkaisu. Riippuen tarpeista, oikean palvelinympäristön ja palveluiden tarjoaminen palvelimen kautta helpottaa yrityksen tiedostonhallintaa ja toimintaa.  

 

Tutustu palveluun >>

Tiedonjako

Yrityksissä tiedon tallentaminen ja jakaminen sekä oikeuksien hallinta on tärkeässä osassa eri liiketoiminnan osa-alueissa. Tiedon käytettävyys ja versiohallinta on tärkeää, jotta tieto on aina käytettävissä mistä tahansa käsin sekä on aina palautettavissa.  

 

Tutustu palveluun >>

Etätyöskentely

Yritykset, joilla on useita toimistoja tai mahdollistavat etätyöskentelyn, tarvitsevat yhtenäisen verkon. Tämä yhtenäinen toimistoverkko mahdollistaa palveluiden ja resurssien jakamisen sekä suojauksen yhteisessä verkossa kaikille käyttäjille riippumatta verkkoyhteydestä tai sijainnista.

 

Tutustu palveluun >>

Langaton

 Verkosta voidaan tehdä asiakkaan tarvitsemilla ominaisuuksilla täydennetty yritysverkko, jossa voidaan käyttää kertakäyttötunnuksia, yrityksen mainoksia tai yhdistää sama verkko useaan eri toimistoon, joka helpottaa liikkuvien työskentelijöiden verkon käyttöä.  

 

Tutustu palveluun >>

Käyttäjälle

Uudelle tai nykyiselle työntekijälle tarvittavat laitteet ja niiden käyttäjäkohtaiset muutokset sekä tuki ongelmatilanteissa ovat ensisijaisen tärkeitä, tarjottaessa työntekijälle hyvät puitteet onnistua työssään.

Tietokone palveluna

Hanki työntekijälle tietokone palveluna, jolloin saat yhdellä kuukausimaksulla laitteen asennettuna suoraan toimistollesi.

Tutustu palveluun >>

MacBook palveluna

Hanki työntekijälle MacBook palveluna, jolloin saat yhdellä kuukausimaksulla laitteen asennettuna suoraan toimistollesi.

Tutustu palveluun >>

Älypuhelin palveluna

Hanki työntekijälle älypuhelin palveluna, jolloin saat yhdellä kuukausimaksulla laitteen asennettuna suoraan toimistollesi.

Tutustu palveluun >>

Työpiste-ratkaisut

Suunnittele ja kokoa työpöytäratkaisu työntekijällesi, jolloin saat samalla kuukausimaksulla kaikki työntekijän tarvitsemat laitteet ja lisäpalvelut asennettuna ja toimitettuna toimistolle.

Tutustu palveluun >>

Käyttäjätuki

Tarjoa työntekijöillesi mahdollisuus hyödyntää Onedatan käyttäjätukea. Käyttäjätuessa ongelmat ratkaistaan ja mm. ohjelmistojen käyttöä opetetaan työntekijöille, jolloin saadaan enemmän irti työskentelystä ja laitteesta.

Tutustu palveluun >>

Laitteille

Hankittaessa laitteen, ei välttämättä tule ajateltua sen asennusta. Meidän kauttamme saat laitteet asennettuna ja toimitettuna toimistollenne sekä käyttäjätukemme varmistaa, että asennus onnistuu toimistollanne ja saatte tukea ongelmiin.

Käyttövalmis & esiasennus

Hanki kauttamme laite, niin asennamme siihen uusimmat päivitykset ja asennamme siihen useimmin käytetyt ohjelmistot.

Tutustu palveluun >>

Käyttövalmis & täysasennus

Hanki kauttamme laite, niin asennamme siihen uusimmat päivitykset ja asennamme kaikki käyttäjän tarvitsemat käyttäjätilit ja ohjelmistot sekä palvelut.

Tutustu palveluun >>

Käyttövalmis & tiedonsiirto

Hanki meidän kauttamme laite, niin siirrämme vanhan tietokoneesi tiedot uudelle koneelle sekä toimitamme sen sinulle suoraan toimistollesi.

Tutustu palveluun >>

Tiedonsiirto

Halutessasi voit myös hoitaa tiedonsiirron itse käyttämällä meidän ohjelmaamme, joka on suunniteltu tietokoneiden tiedonsiirtoon.

Tutustu palveluun >>

Mobiililaitteen esiasennus

Meiltä hankittuun laiteeseen saat käyttöönoton, jolloin asennamme mobiililaiteeseen kaiken tarvittavan, jotta se on käyttövalmis saapuessa toimistollesi.

Tutustu palveluun >>

Suojakalvon asennus

Meiltä hankittuihin mobiililaitteisiin tarjoamme lisäpalveluna kalvon asennusta, jolloin sinun ei tarvitse itse asentaa kalvoa ja voit varmistua, että se on asennettu oikein.

Tutustu palveluun >>

Käyttövalmis tulostin

Meiltä hankittuun tulostimeen tarjoamme käyttöönottopalvelua, jolloin laite ja sen ohjelmistot päivitetään sekä ajurit, sekä muut palvelut asennetaan sekä toimitetaan suoraan toimistollenne.

Tutustu palveluun >>

Käyttövalmis reititin

Meiltä hankittuun reitittimeen voimme asentaa viimeisimmät tietoturvapäivitykset sekä tarvittavat toimenpiteet, jotta laite varmasti toimii kun se otetaan käyttöön. 

Tutustu palveluun >>

Asiantuntijapalvelut

Tarjoamme yrityksille myös asiantuntijapalveluita, joilla voimme antaa yrityksille lisä-arvoa perinteisten laitehankintojen lisäksi.

Varmuus-kopiointi

Tarjoamme monipuolisia varmuuskopiointipalveluita laitteille, palvelimille sekä tiedostonjakopalvelimille. 

Tutustu palveluun >>

Tietojen palautus

Laitteen rikkoutuessa voit toimittaa sen meille, niin palautamme siitä tiedostot ja kuvat.

Tutustu palveluun >>

Pilviratkaisut

Kauttamme saat hankittua Microsoftin pilviratkaisut tallentamiseen sekä verkkotyöskentelyyn.

Tutustu palveluun >>

Microsoft 365 - käyttöönotto

Tarjoamme yrityksille Microsoft 365 -palveluiden käyttöönottoa, jolloin kaikki sähköpostit ja tiedostot siirtyvät varmasti uuteen järjestelmään.

Tutustu palveluun >>

Sähköposti-palvelun ylläpito

Kauttamme voit myös hankkia sähköpostipalvelun ylläpitoa, joka sisältää sähköpostit sekä asiakastuen.

Tutustu palveluun >>

Verkkoon & Viestintään

Toimimme yhteistyössä Suomen johtavien palveluntarjojien kanssa ja myös toimimme heidän palveluiden jälleenmyyjinä. Toimimme asiakkaidemme käyttäjä- ja asiakastukena sekä toimimme asiakuuden ensisijaisena yhteistyökumppanina.

Webhotellit

Kauttamme saat hankittua verkkosivuillesi webhotellit ja siihen tarvittavat ominaisuudet.

Tutustu palveluun >>

Verkko-tunnukset

Tilaa FI- tai COM-päätteiset verkkotunnukset kauttamme. Voit valita useista eri laskutusjaksoista haluamasi.

Tutustu palveluun >>

Verkkosivujen esiasennus

Haluasitko tehdä yrityksellesi verkkosivut, muttet tiedä mistä aloittaa? Me voimme auttaa.

Tutustu palveluun >>

Puhelinliittymät

Toimimme Telian valtuutettuina yritysjälleenmyyjinä, jolloin voimme tarjota liittymien lisäksi myös erittäin kilpailukykyisiä liittymähintoja sekä asiakaskohtaista palvelua.

Tutustu palveluun >>

Yritysinternet

Toimimme Telian valtuutettuina yritysjälleenmyyjinä, jolloin voimme tarjota liittymien lisäksi myös erittäin kilpailukykyisiä laajakaistahintoja sekä asiakaskohtaista palvelua.

Tutustu palveluun >>

Touchpoint

Toimimme Telian valtuutettuina yritysjälleenmyyjinä, jolloin voimme tarjota Touchpoint -palvelun lisäksi myös käyttöönoton, jolloin voit varmistua palvelun toiminnasta sovitulla tavalla.

 

Tutustu palveluun >>

Viestintäpalvelu VIP

Toimimme Telian valtuutettuina yritysjälleenmyyjinä, jolloin voimme tarjota Viestintäpalvelu VIP:n lisäksi myös käyttöönoton, jolloin voit varmistua palvelun toiminnasta sovitulla tavalla.

Tutustu palveluun >>