Helpoin tapa toivottaa uusi työntekijä tervetulleeksi!

Ensimmäisenä työpäivänä uusi työntekijä saa eteensä kaiken tarvittavan työtehtävien suorittamiseksi ja meiltä saat hankittua ne kätevästi kaikki samasta paikasta. Alla olemme luetelleet vinkkejä näiden palveluiden ja tuotteiden hankkimiseen, jotta työskentely on mielekästä ja työntekijän työpanos saadaan maksimoitua hyvillä palveluilla ja tuotteilla. Olemme koonneet tärkeimmät työkalut yhteen, jotta sinä yrityksen päättäjänä pääset helpommalla ja löydät sekä tilaat oikeat tuotteet ja palvelut helposti kauttamme.

Tietokone – Riittävän tehokas ja käyttöön sopiva Kannettava. 

Käytätkö tietokonetta pääasiallisesti työssäsi satunnaisesti ja käyttösi on lyhytaikaista ja kevyttä? Käytät pääasiallisesti sähköpostia ja selainta, etkä käytä tietokonetta useita tunteja päivässä tai erityisiä ohjelmia, jotka vaativat tietokoneeltasi suorituskykyä. Silloin oikea valinta on kevyeen käyttöön suunniteltu tietokone, jossa useimmiten löytyy Intel i3-prosessori ja 4Gt muistia. Useimmiten myös pieni SSD-kovalevy(128Gt) riittää mainiosti tällaiselle käyttäjälle. Nykypäivän tietokoneissa kannattaa aina suosia juuri kyseistä SSD-muistia vaikka se onkin usemmiten perinteistä HDD-muistia pienempi tilaltaan ja kalliimpi hinnaltaan, mutta selvästi nopeampi käytetäessä.

 

Peruskäyttöön suosittelemme valitsemaan i5-prosessorilla toimivan, 8Gt muistilla ja 256Gt SSD-levytilalla olevan tietokoneen. Peruskäyttöön soveltuva kone on nopea ja riittävän tehokas, jotta sen käyttäminen on vaivatonta, sekä se suoriutuu myös useammasta tehtävästä samanaikaisesti hidastumatta ja jumittumatta. Lisäksi normaalia raskaampien ohjelmien käyttäminen onnistuu hyvin tai riittävän hyvin, jotta työskentely on mielekästä. Peruskone tulee sopivaksi vaihtoehdoksi, mikäli tietokoneella työskennellään useita tunteja päivässä.

Vaativaan käyttöön soveltuvat tietokoneet voivat sisältää i7-prosessorin ja vähintään 8Gt muistin sekä levytilaa tarpeen mukaan. Lisäksi kuvankäsittelyssä tai raskaita mallinnusohjelmia käytettäessä tulisi valita tietokone, jossa on erillinen näytönohjain ja mieluusti jopa 16Gt muisti, jotta tietokone jaksaa suoriutua raskaista tehtävistä sulavasti. Tämä on oikea vaihtoehto, mikäli käytät raskaita ohjelmia sekä tietokone on tärkein työväline, jolloin käyttömukavuus, tehokkuus ja ulkonäkö ovat valintakriteereitä.

Tietokoneen lisätarvikkeet – Lisää hyötyä laiteesta!

Tietokoneestasi saat selvästi enemmän irti, kun panostat myös sen lisätarvikkeisiin. Eniten hyötyä läppärikäyttäjälle on erillisestä näppäimistöstä ja hiirestä, sekä ulkoisesta näytöstä. Näyttöä voit käyttää läppärin näytön kanssa rinnakkain, jolloin voit tehdä helpommin mm. Excelillä ja selaimen kautta tapahtuvaa yhteistyöskentelyä. Voit myös pitää läppärin näytöllä auki sähköpostia ja selainta toisessa, jolloin päivittäinen työskentely on helppoa. Helppoutta tuo myös telakka, jolla liität kaikki tarvittavat johdot siististi läppäriisi, jolloin työpöytäsi pysyty siistinä.

Sähköpostiosoite ja Office – Samassa paketissa?

Microsoft 365(ent. Office 365) tarjoaa yrityksille helpon ja kuukausimaksullisen palvelun, jossa on paketoituna sähköposti sekä Office-työkalut, kuten Outlook, Word, Excel ja Powerpoint. Paketin saat kuitenkin myös ilman tietokoneelle asennettavaa Office-työkalupakettia. Tämä vaatii kuitenkin, että yrityksesi sähköpostipalvelin on Microsoftilla. Mikäli et ole täysin varma, voit kysyä meiltä, niin voimme tarkistaa millä sähköpostipalvelimella yrityksesi palvelut ovat. Vaikka yrityksesi muut palvelut ovat hankittuna suoraan Microsoftin kautta tai Microsoft 365-jälleenmyyjän kautta, voit silti tilata palvelut kauttamme ja ne lisätään osaksi nykyistä Microsoft-tiliä. Lisäksi voit myös siirtää kaikki Microsoft 365-palvelusi meille, jolloin laskutus tapahtuu kauttamme. Katkosta palveluihin ei tule, vaan pelkästään laskutus siirtyy meille ja palvelunne toimivat normaalisti. Palveluiden siirto tapahtuu helposti ja nopeasti, eikä asennuksia tarvita ja siirto on asiakkaille maksutonta.

 

Mikäli yritykselläsi on jo sähköpostipalvelin muuta kautta, voit hankkia myös pelkän Office-paketin. Tällöin saat käyttöösi Officetyökalut ja sähköpostin hankit nykyiseltä palveluntarjoajaltasi.

Virusturva ja Sähköpostiturva – Onko sillä väliä?

Tietoturvasta on hyvä pitää huolta heti uuden laitteen käyttöönostosta asti. Kauttamme saat hankittua helposti kattavan yrityskäyttöön tarkoitetun virusturvan. Virusturvamme suojaa käyttäjää haittaohjelmilta, kiristysohjelmilta ja viruksilta. Lisäksi suoja varmistaa, ettet lataa haitallisia ohjelmia tai linkkejä, sekä se varmistaa, että kyseiset ohjelmistot ja tiedostot eivät myöskään aiheuta ongelmia latauksen jälkeen, vaan seuraa niiden toimintaa, mikäli haittaohjelma vaikuttaa puhtaalta, mutta muuntautuu haitalliseksi vasta latauksen jälkeen. Se suojaa myös käyttöä verkossa ja sähköpostissa.

 

 

Mikäli yritykselläsi on käytössä Microft 365-sähköpostipalvelu, voit varautua Phishing/kalastelu-uhkia vastaan. Sähköpostin kautta tapahtuvia kalasteluviestit ovat yleistyneet ja niille ei välttämättä ole suojaa virusturvista tai roskapostisäännöistä. Tällöin käyttäjä voi saada sähköpostin, joka vaikuttaa tulleen esimerkiksi Microsoftilta, joka vaatii kirjautumaan linkin kautta tai valheellinen laskulinkki tulee sähköpostiisi. Kun kirjaudut palveluun omilla tunnuksillasi, päätyvät tunnukset vääriin käsiin. Näistä esimerkkinä ovat yleistyneet laskulinkit, jotka tulevat suoraan yhteistyökumppanin sähköpostista ja myöhemmin saat viestin käyttäjältä, että heidän sähköpostitilinsä on kaapattu. Microsoftin palveluihin on helppo lisätä lisäpalvelu, jolloin näitä viestejä tulee vähemmän ja niiltä suojautuu paremmin, kuin ilman kyseistä palvelua.

Älypuhelin – Käytössä myös vapaa-ajalla?

Nykypäivänä puhelin ja tavoitettavuusratkaisut on helppo hoitaa niin, että käyttäjällä on vain yksi laite. Tämä säästää kustannuksia ja on usein edullisin vaihtoehto käyttäjän puhelinratkaisuksi. Kauttamme saat hankittua puhelimet palvelulaitteina tai kertaostona. Lisäksi kauttamme saat hankittua myös Telian puhelinliittymät, joten saat hankittua kaiken tarpeellisen yhdellä kertaa käyttäjällesi. Kysy lisää vaihtoehdoista myynnistämme tai chatin kautta.

Päästä itsesi helpolla – Jätä kaikista näistä tarjouspyyntö tai tilaus

Meidän kauttamme saat alla olevalla lomakkeella tarjouksen tai voimme hoitaa tilauksen uuden työntekijöiden hankinnoista. Lisätietoa tuotteista löydät verkkokaupastamme.

  Tilaajan tiedot

  Onko kyseessä tarjouspyyntö vai tilaus

  Tarvitsetko tietokoneen?

  EiKyllä

  Merkki
  Käyttötarkoitus
  Tyyppi
  Telakka
  Näyttö
  Näppis+hiiri
  Läppärilaukku
  Virusturva
  Varmuuskopiointipalvelu
  Etäyhteyspalvelu
  Käyttöönottopalvelu
  Asennuspalvelu

  Tarvitsetko puhelimen?

  EiKyllä

  Mikä valmistaja ja malli
  Suojakuori
  Suojakalvo
  Virusturva
  Käyttöönottopalvelu

  Tarvitsetko liittymän?

  EiKyllä

  Uusi liittymä vai siirtyy yritykselle
  Puhelinnumero
  Nettipaketti
  Liitetäänkö vaihteeseen?

  Tarvitseeko sähköpostin ja officen?

  EiKyllä

  Microsoft365-paketti
  Sähköpostiosoite

  Hyväksyn asiakastietojeni lisäämisen asiakasrekisteriin ja hyväksyn asiantuntijan yhteydenoton.
  Ymmärrän, että tilaus on sitova ja vakuutan, että minulla on oikeus tilata ja solmia leasingsopimus laitteesta myyjän ja leasingyhtiön kanssa. Tilaus perutaan, mikäli leasingyhtiö ei myönnä rahoitusta.