IT-tuki

Kauttamme saat edullisen ja nopean IT-tukipalvelun, joka kattaa kaikki yrityksesi IT-ongelmat yhdellä kuukausimaksulla.

Rajaton IT-tuki käyttäjille

9,90€

kuukaudessa per käyttäjä

Yksi edullinen kuukausihinta, joka kattaa kaiken yrityksen IT-tarpeet
 
 
 

Millainen IT-tuki on oikea 

juuri sinun yrityksellesi?

Käyttäjän IT-tuki

Työntekijöiden päivittäisten ongelmien ratkaisu ja työnteon sujuvoittaminen on IT-tukipalveluiden yksi kulmakivistä. Käyttäjätuki pitää huolen, että ohjelmistot ja laitteet toimivat ja mahdolliset ongelmat ratkaistaan nopeasti. Siirry tukiohjelmaamme.

Verkon ja järjestelmien ylläpito

Toimiva ja ylläpidetty verkko takaa, että työskentely eri järjestelmissä ja toimipisteillä on helppoa ja turvallista. Verkkoyhteyden ongelmatilanteiden nopea korjaaminen ja verkon vikojen korjaaminen onnistuu helposti ja nopeasti nyt myös etänä, kun käytössä on yrityksen kattava verkonhallintaratkaisu.

Keskitetty hankinta ja laitteet palveluna

Yritykselläsi on käytössä koko laitevalikoimamme ja voit valita parhaat kokonaisuudet yrityksesi käyttöön. Laitteet voit hankkia kauttamme valmiiksi käyttöönotettuina ja jopa palveluna. Laitteet palveluna -ratkaisussamme saat yrityksesi ennalta määrittämät laitekokonaisuudet haluamillanne muokkauksilla, jolloin tilaus on helppoa ja saat laitteet edullisesti kuukausimaksulla. Keskittämällä hankintanne meille saat laitteet myös aina kilpailukykyiseen hintaan. Tutustu muutamiin myynnissämme oleviin tuotteisiin.

Tiedonjakaminen ja -hallinta

Tieto on yrityksen tärkeimpiä resursseja. Tiedon tallentaminen, jakaminen ja hallinta on yksi tärkeimmistä kokonaisuuksista, joita tulee ylläpitää, jotta varmuuskopiointi ja etäkäyttö on varmasti hoidettu tarvittavalla tavalla. Myös EUGDPR-tietosuojan auditointi on yksi tarjoamistamme konsultointikokonaisuuksista. Käytämme pääasiallisesti Microsoft 365 -ympäristöä ja Sharepoint-kokonaisuutta asiakkaidemme tiedonhallintaan. Lisätietoa Sharepointista pääset lukemaan Microsoftin sivuilta.