Nopea etätuki

Onko laitteessasi, tulostimessasi, ohjelmistossasi tai verkossasi ongelmaa? Kauttamme nopea etätuki erilaisiin ongelmiin. Käytä Etätukiohjelmaamme, jonka voit ladata maksutta käyttöösi.

Jätä meille IT-tukipyyntö, niin otamme sinuun yhteyttä koskien tukipyyntöäsi. Hoidamme tukipyynnöt ensisijaisesti etätukiohjelman kautta, joka on asiakkaillemme nopein ja edullisin tapa päästä eroon IT-ongelmia.

Täytä IT-tukipyyntö sen kiireellisyyden mukaan. Täytettyäsi lomakkeen saat ohjeet Etäohjelman käyttöönotosta.

Tukipalvelut

IT-tuki, asennukset ja huolto

020 730 8008 tai tuki@onedata.fi
Aukioloajat:
Maanantai-perjantai klo 9-16
Lauantai-sunnuntai suljettu
Aukioloaikojen ulkopuolella kiireelliset yhteydenotot asiakaspalveluun tai sopimusasiakkaiden päivystysnumeroon.

Kiireellisissä tapauksissa käsittelemme IT-tukipyyntösi (19,90€/alkava 15min) heti sen saavuttua.

Kiireettömissä tapauksissa otamme yhteyttä sinuun ja sovimme kanssasi IT-tuen(15,90€/alkava 15min) ajankohdasta.

Olemassa olevien sopimusasiakkaiden tukipyynnöt menevät aina käsittelyyn heti niiden saavuttua ja menevät muiden IT-tukipyyntöjen edelle. 

Lataa etätukiohjelmamme ja jätä tukipyyntö yllä olevista linkeistä. Otamme yhteyttä sinuun heti kun tukihenkilöstömme vapautuu. Mikäli asiantuntijamme ei ota yhteyttä sinuun kiireellisessä IT-tukipyynnössä 15min sisällä niin soita meille 0207308008, niin saat avun ongelmiisi. Useimmiten pääsemme ratkaisemaan ongelmat heti niiden saapuessa.

Tukipyynnön osalta tarpeelliset tiedot kuten salasanat ja muut tiedot tulisi vielä kerätä asiakkaan toimesta, jotta voimme suorittaa tukipyynnön mahdollisimman nopeasti, eikä aikaa kulu tunnusten ja salasanojen hakemiseen tai palauttamiseen. Emme tallenna asiakkaiden salasanoja ja ne ovat aina asiakkaan vastuulla.